Zwangerschap

De zwangerschap is vaak een mooie maar ook spannende periode. Er komt veel op je af. Wat moet er allemaal geregeld worden? Hoe zal alles verlopen? Je lichaam veranderd, maar ook gelijk je hele leven. Wij zijn er om jou daar op een persoonlijke en veilige manier in te begeleiden. 

Zodra je weet dat je zwanger bent, kun je je bij ons inschrijven. De eerste afspraak plannen we meestal rond 8 weken zwangerschap in. Gedurende de zwangerschap kom je regelmatig op controle, zowel bij de verloskundige als het echobureau. Zo houden we jouw gezondheid en dat van de baby goed in de gaten. Daarnaast geven we voorlichting over bijvoorbeeld leefstijl en voeding. Uiteraard zullen we de naderende bevalling bespreken en komt een geboorteplan aanbod. Iedereen ervaart de zwangerschap anders en heeft andere wensen, dus geef vooral aan waar jouw behoefte ligt. 

Ons team bestaat uit vier verloskundigen, die je allemaal zult leren kennen. Tijdens de bevalling zie je daarom altijd een bekend gezicht aan je bed. We werken nauw samen zodat ieder van ons op de hoogte is van wat er speelt.